Konference

Saltoftehus på Saltofte Gods, 1 times kørsel vest for København, omgivet af 400 hektar fungerende landbrug og den skønneste sjællandske natur. 

På gårdspladsen mødes kunden af Birgitte Boserup som velkommer og viser til rette. 
Tryghed, fuldendt logistik, kvalitet, nærvær, professionel international erfaring og 5 stjernet service er grundpiller i Saltoftehus´koncept. Logistikken i et forløb vægter vi højt sammen med den autentiske, hyggelige og hjemlige atmosfære. Vores omgivende natur og skov giver talrige muligheder for udendørs uforstyrret møde og andre aktiviteter - vi har mange års erfaringer i udendørs møder.

Den kulinariske oplevelse:
Vore dygtige og dedikerede kokke sørger for at opholdet også bliver en kulinarisk oplevelse med mange detaljer og pikante strejf  - hvor vi lægger vægt på at arbejde med kvalitets råvarer fra lokale leverandører - vildt fra egen skov og mark, okse/kalvekød fra lokale slagtere, og bl.a. grønt fra Lovtholm og Søren Wiuff fra Lammefjorden og urter fra Kiselgården.
ALT brød og alle kager er lavet fra bunden såvel som alle marmelader, müsli mv. er af egen produktion.

De historiske bygninger – Hestestalden, Frugtlageret og Elevfløjen – fremstår udvendigt som dengang de husede trækdyrene til ploven, landbrugseleverne og tonsvis af kirsebær til Cherry Heering og dejlige saftige æbler. Idag er de omdannet til moderne konferencefaciliteter og værelser – bl.a med 100 Mbit trådløs internetforbindelse, der sikrer hurtig og stabil kontakt til resten af verden.

Den personlige service- omslutter hele opholdet fra ankomst til afrejse - nærværende og personlig betjening med sans for de små detaljer under opholdet.

Arrangementer

Som eksempel på arrangementer der kan afholdes på Saltoftehus, kan nævnes 8 i (alfabetisk rækkefølge):

 • Afdelingsseminarer
 • Bestyrelsesmøder,
 • Diskrete møder
 • Events,
 • Forelæsninger,
 • Foredrag,
 • Jubilæer
 • Konferencer,
 • Kurser
 • Produktpræsentationer mv.
 • Præsentationsteknik
 • Seminarer
 • Små møder
 • Teambuilding

Længden af arrangementer kan som eksempel falde ind under følgende kategorier:

Dags-møde: kl.09.00 – 16.00

Heldags-møde: kl. 09.00 – 21.00

Konference-døgn: morgen til morgen

Tag en virtual tour i vores faciliteter


Klik her for at åbne i nyt vindue

Priseksempler

 

DAGS-MØDE

Kl. 08.00 til kl. 16.00. Inkluderet i prisen er :

Mødelokale i det givne tidsrum tilpasset gruppens antal og benyttelse af konference faciliteterne: 250 Mbit fiber med trådløst net adgang overalt, projektor, lærred, tavle, flipovers, blokke, penne, frisk frugt, sunde snacks, postevand, kaffe/the og ikke mindst service under hele forløbet.

Forplejning inkl.:
Morgenbuffet v/ankomst: Lune brød/boller med oste og marmelade. Frisk frugt, sundt snack og kaffe/the, juice og kildevand.

Frokost kl. 12.00: Frokost buffet. Eksempel: 

– Vildtsuppe m/urter

- Røget laks m/blomkålscreme

– Vildt pariserbøf m/det hele

- Grøntsagstærte

- Hopballe Kylling i variation

- 2 salater

- Ost

- Dessert f.eks. citron fromage eller æbledessert

Eftermiddags kaffe/kage.

Dagsmøde pris: kr. 590,00 + moms /pers.

Grupper under 5 pers.: 690,00 kr + moms /pers.

 

KONFERENCE-DØGN - morgen til morgen - prisen inkluderer:

Mødelokale dag 1 fra kl.. 08.00 - 20.00 tilpasset gruppens størrelse og benyttelse af konference faciliteterne: 250 Mbit fiber med trådløst netværk overalt,projektor, tavle, lærred, flipovers, blokke, penne, frisk frugt, sunde snacks, postevand, kaffe/the under mødet og ikke mindst service under hele forløbet.

Forplejning :
Morgenbuffet v/ankomst: Lune brød/boller med oste og marmeladeFrisk frugt, sunde snacks og kaffe/the, juice og kildevand.

Frokost kl. 12.00: Buffet. Eksempel:
– Kartoffelsuppe m/urter
- Citron saltet laks med celleri
-Parisebøf - på den klassiske måde og med hjemmelavet tilbehør
- Sæson salat
- 2 slags oste (danske)

Eftermiddags kaffe/kage.

Kaffe/the ud over de to serveringer afregnes.

  Middag*: 2-3 retter efter menukort. Eksempel:
– Gulerods/basilikum gratineret hellefisk med citron skum
– Krondyrkølle (skudt på Saltofte Gods) med hindbær demiglace årstiden friske grønt og pomme Anna.
– Creme brulée m/vanille is. 
 

*inkl. middag start inden kl. 19.00.

Aftenhygge*: Adgang til stue, lounge og bar.  TV på storskærm, diverse spil.
*lukke tid: 00.30

Overnatning*: Enkeltværelse m/bad og stor morgenbuffet på dag 2.
*inkl. værelserne er tilrådighed fra kl. 15.00 - 09.00.

24 timer konference døgn - morgen til morgen* ialt: kr. 1895,00 kr+ moms/pers.
*afrejse kl. 09.00
 

Grupper 5 pers og færre : 1995,00 kr + moms /pers

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Lokaler

Saltoftehus rummer 3 større konferencelokaler samt gruppe rum:
Frugtlageret med kapacitet op til 100 personer - den tilstødende lounge kan optræde som selvstændigt mødelokale.
Hestestalden med kapacitet op til 40 personer. Alle lokaler er moderne indrettet.
I tilknytning til Frugtlageret en dejlig lounge og tilstødende bar, hvor gæsterne hygger sig om aftenen ved flere dages besøg. I Frugtlageret har vi bl.a. moderne udstyr til videokonferencer. 

Derudover er der 2 grupperum, restauranten og den mindre og hyggelige stue, der har loft til kip og udgang til den store terrasse med udsigt helt ned til Tissø. 

Mødelokaler tildeles grupper i forhold til deres størrelse/antal personer. Ønskes specifikke lokaler tillægges det prisen.

Vores private skov på 30 hektar er vores største konferencelokale med ubegrænset kapacitet, højt til loftet og væg til væg natur i evig forandring med årstiderne og vejret. Skoven rummer mulighed for alt fra en walk-and-talk eller en gåtur i pausen, til teambuilding i mange former, f.eks naturvidenskabs-relaterede opgaver eller mere fysisk udfordrende arrangementer. Vi elsker vores skov og natur - intet kan erstatte en tur ude i naturen- uanset vejret - det er blot et spørgsmål om at være klædt rigtigt på.

Tekniske Faciliteter

Overalt i konference-bygningerne, såvel som i værelserne, er der 250 Mbit fiber med trådløst sikret netværk. Projektorerne og højttalere er loftsmonteret. Tavler, lærred, flipovers mv. er en selvfølgelighed.

Opsætning og format af visning på projektorer er gængs standard - ved særlige krav til opsætning/projektorer afregnes et tillæg. 

I Frugtlageret har vi udstyr til at lave videokonferencer af høj kvalitet, takket været den hurtige og stabile internetforbindelse.

TV på storskærm i vores lounge.

 

Til toppen

Spring til

Bag om Birgitte Boserup

Birgitte Boserup er født og opvokset i Nord Jylland og blev i 1976 - 19 år gammel - student fra Aalborghus Statsgymnasium. Herefter blev Birgitte shipping-uddannet hos A.P.Møller og var derefter 8 år i marketing/salgs relaterede postioner i A.P. Møller. Herefter fulgte 10 år som PR Manager i Haldor Topsøe A/S med bl.a. ansvar for en hel del konferencer rundt omkring i verden. Under ansættelsen i Haldor Topsøe A/S deltog Birgitte bl.a. i YMC på INSEAD i Fontainebleau i Frankrig.

I starten af 1990érne førte kærligheden Birgitte sammen med Niels Boserup og dermed fulgte Saltofte Gods med de mange røde tage og bygninger, hvoraf  nogle af de "mindre" ikke mere var med i landsbrugs driften.

De mange erfaringer gjort i de 10 år på Haldor Topsøe A/S og kendskabet til  erhvervslivet danner idag grundlag for hele Saltoftehus' koncept og forretnings grundlag. Vores vejledning og tilrettelæggelse af seminarer, kurser og konferencer på Saltoftehus går sammen med kundens ønsker i detaljer. Når et arrangement løber af stablen hér, har vi tænkt hver en detalje igennem mange gange og intet er overladt til tilfældighederne. Selve arrangementets forløb "holder vi tæt i hånden" fra start til slut.

Det professionelle engagement føres videre til et samarbejde med en række anerkendte uddannelses-firmaer, som på forespørgsel skræddersyr forløb til den enkelte kunde. Dette giver langt det bedste og mest målrettede resultat, som kunden kan arbejde videre med tilbage på arbejdspladsen. Vi ønsker at være kendt for at man får mere end en aha-oplevelse med hjem.

Ud-af-Huset

Skulle et arrangement være for stort til Saltoftehus, tilbyder Birgitte Boserup sin erfaring til planlægning og afvikling af store arrangementer på virksomhedens egen adresse. Saltoftehus står gerne for idé, planlægning, udsmykning, forplejning mv. Eks: Trylle tema med den kendte tryllekunstner Henrik Svanekiær, sensommer tema med rustik stemning fra naturen osv....

Vi har forestået reception inkl. tema, dekoration og forplejning for op til 850 personer på virksomhedens egen adresse.